Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdivenine mevla cereyan etmek koca bir avantajdır. Bittabi bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan etkili binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak lacerem bir yangın merdivenine malik sürdürmek ciğerin binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Bu nedenle, satın transfer kararı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate düzenınmalıdır. Başkaca aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkisinde bırakır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha ince gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara icat etmek mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu keyfiyet yoklama edilmelidir. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, onat fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın Yangın Çıkış Kapısı tekdüze testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bunun bağırsakin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı, bir Yangın Çıkış Kapısı binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangına karşı güvende geçirmek için kaçış Yangın Kapısı koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın dirilik eminğini getirmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en müsait fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page